Wednesday, February 29, 2012

~A letter from mom & dad... (-_-;

Assalamualaikum WBT dan salam sejahtera buat semua pembaca blog nie...
Alhamdulillah hari ini aku masih mampu bernafas untuk hidup di muka bumi ciptaan Allah SWT....
hari ini penulisan aku oopppss bukan aku yang tulis...tapi post hari ini khas untuik anak2 yang ada di luar sana....
dan aku rasa semua yng ada kat luar sana semuanya bergelar anak kecualilah mereka tup* tup* wujud kat dunia ni kan...
hanya Nabi Adam AS dan Hawa sahaja yang tidak dilahirkan...
jadi apa yang aku post ni adalah post blog ayah aku yang aku baca dah lama dalam seminggu lebih laa...
walaupun aku tahu itu mungkin hanyalah copy paste sahaja...tapi bila dibaca...itulah harapan setiap ibu bapa yang normal "if you know what I mean" (^o^)...
dan aku cukup2 cukup2 tersentuh....
kita semua nak jadi anak soleh dan solehah...tapi mana usaha kita untuk sampai kepada gelaran itu...jadi sekarang aku nak korang semua baca post nie sampai habis dan sama2 bertafakur merenung diri sendiri...kemudian tetapkan matlmat baru korang....
semoga hidayah dikurniakan buat anak2 yang di luar sana....

p/s: ma dan abah...ayie janji akan jaga ma dan abah selagi masih bernyawa dan mempunyai kemapuan insyaAllah...

*   *   *   *   *   *  SELAMAT MEMBACA *   *   *   *   *   *




…….. My Child,
When I got old,

I hope you understand
and have patient with me
In case I break a plate,
or spill soup on the table because
I m loosing my eyesight,

I hope you don’t yell at me
Older people are sensitive.
….. always having selfpity when you yell

When my hearing gets worse
and I can’t hear what you’re saying,
I hope you don’t call me “Decaff”

please repeat what you said or
write it down.

I’m sorry my child,

……… I’m getting older.
When my knees get weaker,
I hope you have patience to
Help me set up
Like how I used to help you while you
were little,
Learning how to walk.

Please bear with me

When I keep repeating my self
Like a broken record
I hope you just keep listening to me
Please don’t make fun of me,
or
Get sick of listening to me
Do you remember when you were little
and you wanted a ballon?
You repeated yourself over and over
until you get what you wanted
………. please also pardon my smell.
I smell like an old person

Please don’t force me to shower.
My body is weak.
Old people get sick easily when they’re cold.
I hope I don’t gross you out.

Do you remember when you were little?
I used chase you around
Because you don’t want to shower

I hope you can be patient with me
when I’m always cranky
it’s all part of getting old.
You’ll understand when you’re older
And if you have spare time,
I hope we can talk
Even for a few minutes

I’m always all by my self all the time
And have no one to talk to

I know you’re busy with work.
Even if you’re not interested in my stories,
Please have time with me.
Do you remember when you were little!
I used to listen to your stories
about your teddy bear.

When the time comes
and I get ill and bedridden,
I hope you have the patience to
take care of me.

IM SORRY 


If i accidentally wet the bed
or make a mess
I hope you have the patience to
take care of me during the last
few moments of my life

I’m not going to last much longer, anyway
When the time of my death comes,
I hope you hold my hand
And give me the strength to face death

And don’t worry……….

When I finnaly meet our Allah……..
I will whisper in his ear
To BLESS you…

Because you loved
Your mom and Dad.
Thank you very much for your care.

We Love You.

with much love,
Mom and Dad


1 comment: