Wednesday, May 19, 2010

rahmat..oh nikmat..alhamdulillah

Assalamualaikum...salam ukhuwah...
alhamdulillah.....alhamdulillah...
banyaknya nikmat yang Allah SWT bagi kat aku....kalu nak bagi tahu memang confirm panjang berjela...tapi yang singkatnya....semua results exam awam aku dapat results yang orang kata flying colour laaa.....

dan...dan...lepas tu semua ipta yang aku mintak semua nya dpat alhamdulillah...mula-mula dapat mtrx pahang....pastu dapat pulak UM utk asasi sains hayat...dan semalam alhmdulillah penantian aku berakhir bila yayasan terengganu antar sms kat aku...kata aku berjaya melanjutkan pelajaran kat rusia yippee..!!! semua yang aku hajatkan dapat... alhamdulillah...

wee~~kadang itu r....sayang pulak nak tinggalkan orang2 tersayang kat sini especially family... owps..jangan kata aku homesick pulak...aku insyaAllah takkan homesick sebab aku ade pengalaman duduk asrama 5 TAHUN der....aku ulang sekali lagi 5 TAHUN der...hua3~ dalam tempoh yang agak panjang itu(~skema semacam jew ayat...werk~) aku dah belajar camnek nak hidup berdikari....termasuk lah belikari ha3....

sebenarnya aku nak berkongsi something laa....maybe ini yang membuat kan hidup aku selalu dikurniakan anak..??? eh silap2...aku kawen pown tak lagi hie3~... maksud aku rezeki yang aku dapat sehinggalah ke hari nie...termasuk lah awek aku~pewwiittt!!!~ yang boleh aku banggakan.. sebab semua orang kata...termasuklah barisan cikgu2 aku....beruntung kau dapat dia tu... hehehe...weee~~ suka nya aku ha3...tapi kalu korang nak tahu apa rahsia aku....or senang cerita amalan2 aku untuk memurahkan rezeki....follow blog aku ramai2 n selalu laa visit untuk tengok update aku...aku minta maaf kalu ade tersilap tulis...ape2 komen dialu-alukan soo sekian....
(,")salam taufik buat semua.....salam hidayah penenang jiwa(",)
~berjuang di jalan Allah SWT~
~fisabilillah~

3 comments:

  1. salam,nice blog..nk tnye,blh tahu,lagu pe ye kt blog enta ni??

    ReplyDelete
  2. salam....thanx...Kuingin Kamu~Romance

    ReplyDelete
  3. oo..syukran..jmput ziarah blog ana..(^_^)

    ReplyDelete